A FOTÓZÁS MENETE

 

A fotózásban az a fontos, hogy ne csak a termék készüljön el, hanem az is, hogy a tervezgetés elejétől egészen a kézhezkapásig az ügyfelek jól érezzék magukat. Emiatt szeretném, hogyha mindenképpen ti is tudnátok a folyamatról, így kevesebb kérdés áll fent a fotózás során és helyettük több érdekes ötlet.

 1. A fotózás megtervezése
  • Hol és mit szeretnétek megvalósítani, körülbelül mennyi képet szeretnétek kapni, milyen ruhákban, milyen célból, stb.
 2. Az előleg átküldése
  • Az ajánlatom összegének 20%-át kérem a bankszámlámra átküldeni: ezzel a szolgáltatásomat foglalod le, a “helyet” magadnak, hogy aznap biztosan a te fotózásodon legyek. Amennyiben nem lenne foglalási költség, abban az esetben mást is el tudnék vállalni arra az időpontra, így a fotózás időpontjának biztossá tételéhez szükséges az előleg megérkezése.
  • Fontos: Habár a 20%-os előleg nem visszatérítendő abban az esetben, hogyha lemondjátok a foglalást, viszont lehetőségetek van rossz időjárás esetén, betegség esetén, illetve kiszámíthatatlan baleset esetén újrafoglalni a fotózást egy másik, megfelelő időpontra.
 3. Az időpont, helyszín és az egyéb felmerülő gondok és kérdések tisztázása
  • Az előleg beérkezése után beszélhetünk a pontosabb tervekről, kérésekről is.
 4. Fotózás
  • A Fotózás legvégén kell kifizetni a 80%-át a lefoglalt szolgáltatásom összegének, illetve az egyéb felmerülő plusz költségeket, mint az utazási költség. Fontos, hogy a fotózásról való késés a “megrendelt” időből vesz el, az “elveszett idő” nem pótolható, de plusz idő kérhető felárért.
 5. Válogatás
  • Akár a fotózás utáni percekben is kiválogathatjuk a képeiteket közösen, de mindenképpen a fotózástól számított 48 órán belül kézhez fogjátok kapni a fotózásról készült képek kisebb felbontású, le nem tölthető fájljait, melyekből a megbeszélt képszámot választhatjátok ki. Ezeket az általatok kiválasztott képeket fogom utómunkázni és retusálni.
 6. Sneak Peek
  • A kész, retusált képeket bemutatom, átküldöm, és amennyiben bármilyen kisebb probléma merülne fel, azt mind készséggel javítom. A hosszabb időt igénylő módosítások felárasak.
 7. Kézhez-kapás
  • Amennyiben tetszett a Sneak Peek-ek vagy a módosítások elkészültek, abban az esetben egy netes tárhelyről (mint a Google Drive vagy OneDrive), vagy esetleg WeTransfer-rel átküldöm nektek a képeket. Ezeket a képeket ezután bárhol felhasználhatjátok, elküldhetitek a családtagoknak, barátoknak, de akár feltölthetitek az internetre is.
  • Figyelem: A netes feltöltéstől számított 60 napig elérhetőek a képek, utána törlésre kerülnek. Ha 60 nap után kellenének újra a képek, abban az esetben külön megegyezés szerint újra feltöltöm őket.
 8. Nyomtatás
  • Lehetőség van nálam arra, hogy esetlegesen vászonra vagy fotópapírra nagyítva fizikailag is megcsodálhassátok a rólatok készült képeket, ez a csomagokon felül áll csak rendelkezésre.

AKCIÓ!

Amennyiben a CSOMAGOK fül alatti összeállítások egyikét választod és rendeled meg, abban az esetben ajándék választható méretű képkeretet kapsz a képeid mellé!

FIGYELEM! Az akció csak a készlet erejéig tart!

 

LEHETSÉGES FOTÓZÁSOS CSOMAGOKSOCIAL MEDIA, BRONZE, SILVER, GOLD és PLATINA.

 

Ha kérdésed merülne fel, kérlek keress az alábbi e-mail címen: akosturos.business@gmail.com

 

Az előleget itt tudod elküldeni: 11773494-01194249-00000000 (OTP BANK).

Amennyiben támogatni szeretnél, azt ezen a linken keresztül tudod megtenni: www.paypal.me/akosturos.

A CSOMAGOKRA 14-NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALOK ABBAN AZ ESETBEN, HOGYHA A FOTÓZÁS SORÁN NYÚJTOTT KÉPEK A SZOKÁSOS MINŐSÉGEMET NEM REPREZENTÁLJÁK.